Kreken

Struinen of waden

Er zijn 4 kreken welke exclusief voor het vissen zijn aangelegd. Deze kreken staan met elkaar in verbinding en worden continue gevoed door vers water. De kreken hebben ruwweg 2 waterdieptes. De eerste 4 meter van de kreek (over de gehele lengte) is 50-80 cm diep. Ideaal om over te waden. Na deze 6 meter wordt het water snel dieper tot ongeveer 2,5 meter diep. De grens is tussen het ondiepe en diepe gedeelte is zichtbaar  gemaakt door het planten van riet. Op dit moment worden er enkele stekjes langs de kant gemaakt, waardoor het ook mogelijk is om van de kant te vissen.

De kreken hebben een mooi visbestand aan voornamelijk regenboogforellen. Naast regenboogforel zitten er ook baarzen, karpers, zeelten en steuren. Welke allemaal te vangen zijn met de vliegvishengel of de penhengel.

Gidsen
Op de Ronde Bleek is het mogelijk om onder begeleiding van een of meerdere gidsen de fijne kneepjes van het vissen op forel op de Ronde Bleek onder de knie te krijgen.

Er zijn meerdere gidsen die veel ervaring hebben op de Ronde Bleek. De forellen op de Ronde Bleek zijn soms lastig te vangen door de dressuur en de diepte van het water. Maar door de juiste tips van onze gidsen kan iedereen zijn of haar forel vangen.


Prijzen & Reserveren

Gelieve van te voren te reserveren. Reserveren via E-mail info@derondebleek.nl, telefonisch 06 13 23 06 90, of klik klik hier

VLIEGVISSEN OP KREEK EN/OF VLIEGVISMEER 

Het vliegvismeer is alle dagen geopend van licht tot donker.

Vliegvissen volwassen: € 6,00 per uur (max. € 60,00 per dag)
Huur vlot: € 2,00 per uur per persoon (max. € 20,00 per dag) (incl. schepnet electromotor en 2 accu’s
Huur Bellyboat: € 2,00 per uur (max. € 10,00 per dag)

VLIEGVISSEN JEUGDIVSSER TOT 16 JAAR: 50% KORTING

Wilt u een hele dag van licht tot donker vissen? Dan bieden wij korting op het totaalbedrag. Voor meer informatie hierover neem dan contact met ons op.

Mogelijkheid voor reservering van het gehele meer met of zonder begeleiding/instructie voor het vliegvissen is mits een maand vooraf aangevraagd bespreekbaar.

Voor frequente bezoekers van De Ronde Bleek bieden wij een 60 urenkaart aan voor de prijs van 50 uren, dus voor € 300. De volgende 60 uren kaart binnen één kalenderjaar is € 250,-

Indien u een ander wil verrassen met een sessie vliegvissen op De Ronde Bleek, dan kunt u hem of haar daarvoor een cadeaubon schenken. Cadeaubonnen voor het vliegvissen op De Ronde Bleek zijn verkrijgbaar voor € 30. Daarvoor kunnen 5 uren worden gevist op De Ronde Bleek.

Voor de veiligheid van de vissers is het verplicht een reddingsvest te dragen in , op of langs het water.

De gevangen en niet levend teruggezette en derhalve verplicht mee naar de kant te nemen regenboogforel dient voor vertrek te worden aangemeld, en bij meenemen te worden afgerekend.

Prijzen voor het meenemen van forel:

Vers gevangen forel: € 9,- per kilo
Ingevroren en schoongemaakte forel: € 12,- per kilo
Warm gerookte forel: € 20,- per kilo
Koud gerookte forel: € 33,- per kilo

Afhankelijk van de hoeveelheid mee te nemen regenboogforel, wordt er een reductie op de prijs van het vissen verleend. Het is niet toegestaan andere vissoorten te doden en mee te nemen.

Lees voor het reserveren het reglement goed door


Reglement