Laatste nieuws

20nov2014

Vangsten dinsdag 18 september 2014

Onderstaand bericht ontvingen we van B. Berger:

Hi Everyone,

Dany, Karel and I fished De Ronde Bleek (aka “Jurassic lake”) in Holland last tuesday. It was cloudy and cold but we were happy to see that the fishing was much better than it has been in recent months. We all caught fish and had a great day on the water.

Many regards,

Bert

Untitled-3Untitled-4 Untitled-5 Untitled-6

20nov2014

ZONDAG 23 NOVEMBER 2014

Zondag 23 november a.s komt de Kempische Vliegvisclub vissen op de DRB kreken. Het zal in de voormiddag dan ook wat drukker zijn dan normaal met het wadend of vanaf de kant vissen.

Op de grote vijver is nog voldoende ruimte voor vlot en bellyboten zowel als vanaf de steigers.

15nov2014

ATTENTIE DRB ZONDAG 16/11 GERESERVEERD

Morgen zondag 16 november is de gehele vliegvisaccomodatie van De Ronde Bleek gereserveerd voor de vrijwilligers van de Nederlandse Verening van Vliegvissers.

Vandaag zaterdag 15/11/14 zijn er weer flink wat mooie regenbogen van boven de 60 cm gevangen. Deels met een kleine zwarte nimf en deels met een streamer. Diverse keren namen de grote forellen de fel gekleurde beetverklikkers. Slimme beesten daar ze liever een prooi zonder dan met haakje pakken.

Zondag 23 november a.s. komt de Kempische Vliegvisclub op de kreken van De Ronde Bleek vissen. Die dag zal er dus op de grote vijver meer plaats zijn dan op de kreken.

 

 

30okt2014

KOUD WATER, EN NIEUWE GRETIGE FORELLEN

Nu het water is afgekoeld tot zelfs onder de 15 graden, nu zijn de forellen weer wat gretiger dan de voorbije weken. Dat en de nieuwe uitzetting van 1,5 tot 2 kg forellen op de grote vijver hebben vliegvissers weer naar De Ronde Bleek gelokt en laten vangen. Ook op de kreken worden weer aantallen forellen gevangen.