januari 22, 2018

Karperkreek

Karpervissen

Nederland

De karperkreek

Actiewater

10 kg+

Pen, feeder of statisch

De karperkreek ligt achter de karpervijver. Deze langgerekte vijver is ideaal voor een korte dagsessie, een nachtje en voor de jeugd. De karperkreek is ongeveer 150 meter lang en 20 meter breed. Dit runs-water bevat een prachtig bestand aan karpers tot en koi-karpers tot ruim 10 kg! Even heerlijk penvissen, met de feeder of statisch vissen. In alle rust en genieten van de natuur!

Stekken
Er zijn 5 natuurlijke stekken aangelegd. Midden tussen de bomen, waar je heerlijk beschut kunt vissen. Uitkijkend op een prachtige rietkraag of mooie overhangende bomen. 

Karpervissers die op de karpervijver vissen kunnen alleen in overleg met de eigenaar op de karperkreek vissen. Uiteraard dienen de hengels op de karpervijver binnengehaald te worden Vis je met 2 personen op een stek de karpervijver en gaat er 1 persoon op de karperkreek vissen, dan mag je met maximaal 3 karperhengels doorvissen op de karpervijver.

Prijzen en reserveren

Gelieve van te voren te reserveren. Reserveren via E-mail info@derondebleek.nl,
telefonisch 06 13 23 06 90, OF KLIK OP ONDERSTAANDE BUTTOn

Gelieve van te voren te reserveren. Reserveren via E-mail info@derondebleek.nl,
telefonisch 06 13 23 06 90, of via het onderstaande

Prijzen 2018

Prijs per uur: € 3,50
Dagdeel vissen (5 uur): € 12,50
Hele dag vissen (12 uur): € 20,-
24 uur vissen: € 30,-

Prijzen aas:

Let op: Alleen diepvriesboillies of verse boillies mogen worden gebruikt. Het gebruik van boillies met conserveringsmiddelen is verboden. Dit om de gezondheid  van de karper te garanderen.

+/- 2 kg mais : 2,-
+/- 2 kg pellets: € 5,-
+/- 2 kg hennep: € 6,-
+/- 2 kg tijgernoten: € 6,-

Proline diepvries boillies:
Er zijn op de Ronde Bleek continu verschillende smaken Proline diepvries boillies op voorraad tegen zeer concurrerende prijzen. De prijzen variëren van € 30,- tot € 38,- per 5 kg. Indien je voorkeurssmaken hebt kun je deze van te voren bestellen. De boillies liggen bij aankomst dan klaar voor u

Lees voor het reserveren het reglement goed door